Fugare 2020

Met exposanten en bezoekers uit meer dan 15 landen maakt Fugare zich opnieuw op voor hét internationale duiventreffen van het jaar. Meer dan 100 (!) aanbieders presenteren er alvast al hun nieuwigheden.

Fabrikanten van voeder en duivensupplementen zijn er present om hun laatste ontwikkelingen te promoten. Hokken en volière bouwers vanuit de Benelux delen er hun knowhow met de bezoekers. Informatie over DNA en genetisch advies kan ingenomen worden bij diverse veeartsen op de beurs. Maar ook transportbanden, bagagedragers, jonge duivenrennen, weduwnaarshokken, verwarmingssystemen, drinksystemen,… alles is te zien op Fugare 2020.

Daarnaast presenteert Fugare ook meer dan 10 one loft races die de internationale beurs kleuren met prijsuitreikingen van wedstrijden van over de hele wereld: Zimbabwé, Bulgarije, Spanje, Portugal, Roemenië , Tenerife en Portugal!

Tenslotte verzamelt de beurs ook opnieuw een aantal topliefhebbers en kweekcentra op de beurs waaronder Gino Clique, Annemie Vanhee, …

Fugare verzekert u een volledig én internationaal aanbod alsook een dagvullend randprogramma met diverse prijsuitreikingen.

Afspraak op zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020 in hal 6 van Kortrijk Xpo (B).

Voor meer informatie bezoek de website van Fugare

https://www.fugare.be/